ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το www.scarpe.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, που εδρεύει στην οδό Λ. Δημοκρατίας 31 - Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Πριν περιηγηθείτε ή εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται στην περίπτωση τηλεφωνικών παραγγελιών ή παραγγελιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.scarpe.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο του www.scarpe.gr  , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και όλων των αρχείων αυτού του site, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του www.scarpe.gr  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις.

Το www.scarpe.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη.

Το www.scarpe.gr  δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα του, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Το www.scarpe.gr  επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Επίσης  ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το www.scarpe.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στους server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ' οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.scarpe.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το κατάστημά μας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους σας εξυπηρετεί:


1. Online παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε μέσα στο σύστημά μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος. 

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή από ΕΔΩ

2. Τηλεφωνικά
Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο: 2310 698939 και δώστε μας την παραγγελία σας. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε απορία ή πρότασή σας.

3. Μέσω E-mail

Στείλτε την παραγγελία σας όλο το 24ωρο με e-mail στο: info@scarpe.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την ολοκλήρωσή της.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

- Παραλαβή από το κατάστημα : 

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το scarpe για να παραλάβουν την παραγγελία τους χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Η παραλαβή θα πρέπει να γίνει εντός 72 ωρών από την ημέρα της παραγγελίας.

Οι ώρες λειτουργίας για τις καθημερινές είναι (09:00 - 14:00) και (17:00 - 21:00).

Το Σάββατο είναι (09:00-15:00)

Διεύθυνση :  Λ. Δημοκρατίας 31, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

- Μέσω Courier :

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα με την ''Γενική Ταχυδρομική''.

Για αγορές άνω των 60 € η αποστολή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.

Για αγορές κάτω από 60 €  η χρέωση θα είναι 4,00 €.

Αν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, επιβαρύνεστε με 2,00€ επιπλέον. 

 

Καθυστερήσεις

Μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στις εξής περιπτώσεις :

  • Για κάποιο λόγο δεν είχε ενημερωθεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το προϊόν αν και φαινόταν διαθέσιμο δεν είναι. Τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία που έχετε βάλει στην παραγγελία σας ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το χρόνο παράδοσης του προϊόντος και ακόμα και στην περίπτωση που το προϊόν έχει εξαντληθεί για τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν ή την ακύρωση της παραγγελίας σας χωρίς καμία επιβάρυνση.
  • Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών συνθηκών και απεργιών.
  • Εφόσον παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας ή στην πληρωμή και δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά είτε στο e-mail που έχετε δηλώσει στην φόρμα παραγγελίας γιατί η καταχώρηση των στοιχείων σας είναι λανθασμένη ή ελλιπής.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το scarpe σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους σας εξυπηρετεί:

1. Αντικαταβολή

Μόνο για παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδος.Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε το μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε.

 

2. Μέσω Paypal

Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής μέσω Paypal, τον δημοφιλέστερο τρόπο πληρωμής ειδικά για διεθνείς συναλλαγές. Στην περίπτωση πληρωμής μέσω Paypal η πληρωμή δεν γίνεται την στιγμή της παραγγελίας, αλλά εφόσον η παραγγελία είναι 100% διαθέσιμη και έτοιμη προς αποστολή. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, σας αποστέλλεται email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και το συνολικό ποσό πληρωμής για την πληρωμή μέσω του Paypal.

3.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας στους λογαριασμούς της εταιρίας. Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν την αποστολή της παραγγελίας σας ανεξάρτητα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε.

Σε περίπτωση κατάθεσης σε λογαριασμό παρακαλούμε όπως αποστείλατε το αποδεικτικό της μέσω Ε-mail στο: info@scarpe.gr

Η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί και αποσταλεί όταν η τραπεζική κατάθεση έχει ολοκληρωθεί.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:      74100172563

Μέσω e-banking :

IBAN :           GR3101107410000074100172563

Κωδικός SWIFT / BIC: ETHNGRAA

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ακύρωσης της παραγγελίας, θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail με το αίτημά σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας ή να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο 2310 698939.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η ιστοσελίδα www.scarpe.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Οι ευδιάκριτες εικόνες και οι αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε προϊόν, ελαχιστοποιούν την περίπτωση λάθους στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος. 

Σε περίπτωση που ο πελάτης εντός 14 ημερολογιακών ημερών αποφασίσει ότι δεν θέλει το προϊόν 
μπορεί να το επιστρέψει. Αυτό είναι δεκτό μόνο αν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία (πρέπει να είναι άθικτη)και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode), δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν πρόκειται για προϊόν που έγινε ΕΙΔΙΚΗ παραγγελία για τον πελάτη.

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σε περίπτωση μη συμφωνίας των χαρακτηριστικών του σε σχέση με την παραγγελία, ή εφόσον το προϊόν είναι χαλασμένο. Σ'αυτή την περίπτωση  η επιστροφή γίνεται δεκτή και σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Στην περίπτωση που η επιστροφή δεν είναι εξαιτίας δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος, δεν επιστρέφονται παρα μόνο η αξία της παραγγελίας των προιόντων και όχι τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που οι συσκευασίες είναι άθικτες.Στην περίπτωση ανοιγμένης συσκευασίας δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή και το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή από εμάς των προϊόντων.

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. 

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι:  Λ. Δημοκρατίας 31, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57013