Δωρεάν πελματογράφημα στο κατάστημα SCARPE
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Δωρεάν πελματογράφημα

Δωρεάν πελματογράφημα

Στο κατάστημα SCARPE σας δίνουμε την δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού για μία ΔΩΡΕΑΝ εξέταση πελματογραφήματος.

Στους περισσότερους ανθρώπους, τα οστά του ποδιού λόγω της δομής τους, της ελαστικότητας των συνδέσμων και των υπόλοιπων μαλακών μορίων, ενδέχεται να έχουν απόκλιση από την ορθή ανατομική θέση του ποδιού, άρα και απόκλιση από τον σωστό άξονα αναβηματισμού. Μπορεί να παρουσιαστεί πλατυποδία σε πόδια με αυξημένη ελαστικότητα, ή κοιλοποδία σε πόδια με μειωμένη ελαστικότητα.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, μπορεί να επηρεαστεί η μηχανική και η σωστή λειτουργία ολόκληρου του πέλματος, κάτι το οποίο δύναται να επεκταθεί σταδιακά σε τραυματισμούς ή ακόμα και κακώσεις στο πόδι, τα γόνατα και την σπονδυλική στήλη.Ο πελματογράφος μπορεί να εντοπίσει τα παραπάνω ανατομικά και λειτουργικά προβλήματα. Στη συνέχεια, με το σχεδιασμό και την κατασκευή ειδικών ορθωτικών πελμάτων να τα αποκαταστήσει. Αποτελείται από περισσότερους από 2.000 ψηφιακούς αισθητήρες και είναι συνδεδεμένος με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Έτσι, μπορεί να καταμετρά τις πιέσεις που ασκούνται στο πέλμα κατά τη στάση ή το βάδισμα, τον τύπο βαδίσματος, την κατανομή βάρους, τον άξονα και τον χρόνο βαδίσματος.

Με την στατική μέτρηση ο ασθενής στέκεται ακίνητος πάνω στην ειδική πλατφόρμα του πελματογράφου και οι πληροφορίες καταγράφονται στον υπολογιστή.

Με την δυναμική μέτρηση ο ασθενής βαδίζει πάνω στην πλατφόρμα με κανονική ταχύτητα για να καταγραφούν οι απαραίτητες πληροφορίες.

Το πελματογράφημα δεν μας δίνει απόλυτες διαγνώσεις.Αναλύουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και ελέγχουμε τις παρακάτω διαγνώσεις:

1. Μετατάρσια – Πτέρνα

2. Βλαισότητα – Ραιβότητα

3. Κοιλοποδία – Πλατυποδία

Ορθωτικά Πέλματα

Τα ορθωτικά πέλματα είναι ορθοπεδικές κατασκευές που εφαρμόζονται εσωτερικά των υποδημάτων για θεραπευτικούς σκοπούς. Ο ρόλος των ορθωτικών πελμάτων είναι να σταθεροποιήσουν, να στηρίξουν και να διορθώσουν δυσμορφίες και παθολογικές καταστάσεις του άκρου πόδα, αλλά και ολόκληρης της κινητικής αλυσίδας των κάτω άκρων. Στις περισσότερες παθολογικές καταστάσεις του κάτω άκρου, ο πόνος είναι μηχανικής αιτιολογίας και οφείλεται στη μη φυσιολογική ευθυγράμμιση του κάτω άκρου. Η χρήση των ορθωτικών πελμάτων επικεντρώνεται στα εμβιομηχανικά ελλείμματα του ασθενή παρέχοντας μια νέα μηχανική θέση στον άκρο πόδα, πιο λειτουργική για το κάτω άκρο, η οποία ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και εξυπηρετεί τις εξατομικευμένες ανάγκες του ασθενή. 

Η εφαρμογή των ορθωτικών πελμάτων έρχεται να συμπληρώσει την αποκατάσταση μεγιστοποιώντας τα οφέλη από την εφαρμογή των παρεμβατικών θεραπειών. 

Τα ορθωτικά πέλματα της Peditech είναι απόλυτα εξατομικευμένα και διαμορφωμένα για τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Είναι σε θέση να προσφέρουν πολλαπλές λύσεις, κατάλληλες για την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων. 

Κλείστε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο : 2310 698939

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.